top of page

Segona onada de lectures del Club de Lectura de Còmics

A continuació us presentem les properes lectures que hem acordat al CLC: el cas del famós assassí en sèrie Jeff Dahmer, un còmic-reportatge d'un documental sobre l'obrerisme francès durant la reconstrucció dels anys 50 i una obra indefinible sobre una foca que és convocada per participar al Premi Nobel de l'Amor.

El 21 de març posem en comú Mi amigo Dahmer, de Derf Backderf. L'autor d'aquesta novel·la gràfica va conviure a l'institut amb el que va acabar essent el Carnicer de Milwaukee, un els assassins més famosos de la història dels Estats Units. Us en deixem la sinopsi completa a la web d'Astiberri.

El 30 de març comentarem Ha muerto un hombre, del genial Étienne Davodeau (del qual us recomanem totes les seves obres, des de Rural fins a Lulú). Ha muerto un hombre és una mena de còmic-reportatge que captura amb majestuositat la condició obrera dels anys 50 durant la reconstrucció de la ciutat de Brest. Us en deixem la sinopsi completa aquí per part d'Entrecomics.

Finalment, el 20 d'abril ens hauran de portar a tots al psiquiatra amb El Bibendum Celeste, de Nicolás de Crécy: una novel·la gràfica que atrapa al primer moment per la seva execució artística. Completament passat de voltes, un cop llegit El Bibendum Celeste un no sap massa què pensar. Hilarant, dement i, per sobre de tot, histriònic. Us en deixem un petit anàlisi de la web de Marvin.


Featured Review
Tag Cloud
No tags yet.
bottom of page